Kat en Kruiden

Hoesten bij katten

Bij milde luchtwegaandoeningen kan de kat vaak wat moeilijker ademhalen. Dit ontstaat doordat in de neus of keel slijm is gekomen, welke daarna indroogt. Om dit slijm kwijt te kunnen raken, gaat de kat hoesten. Wanneer het slijm niet wordt opgehoest, kunnen longblaasjes beschadigd raken en daardoor longemfyseem veroorzaken. Longemfyseem valt niet te behandelen, dus is het belangrijk op tijd te beginnen met het aanpakken van de oorzaak.

Symptomen zijn:

  • Hoesten
  • Wat moeilijke ademhaling
  • Waterige ogen
  • Loopneus
  • Verminderde eetlust

Respiration-Māo, bij geïrriteerde luchtwegen

Respiration-Māo brengt de ademhaling weer tot rust, waardoor de kat weer vrijer kan ademhalen. Daarnaast stimuleert Respiration-Māo het immuunsysteem. Respiration-Māo heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en beschermt tegen stoffen die veroudering van de cellen en ontstekingen kunnen veroorzaken (de zogenaamde vrije radicalen). Respiration-Māo is goed te combineren met Xanthis-Māo, welke zorgt voor een verbeterde weerstand.

Respiration-Māo is ook bij andere kleine huisdieren met luchtwegproblemen toe te passen.

Xanthis-Māo bij luchtwegproblemen

Xanthis-Mao is een kruidenformule, welke zorgvuldig is samengesteld uit een mix van pure Chinese kruiden zonder chemische toevoegingen, en geeft verlichting bij geïrriteerde luchtwegen. Xanthis-Māo werkt direct in op het afweersysteem, waardoor uw kat sneller zal herstellen.

Ga naar de winkelNaar de winkel